Doel

Campagne

"SmartGoals" voor trainingsdoeleinden t.b.v. jeugd en senioren

Middels de verenigingsactie willen wij geld ophalen voor SmartGoals. Het streefbedrag bedraagt €2000,-. Trommel je teamgenoten bij elkaar, koop allemaal een wedstrijdkaartje voor FC Eindhoven en naast een leuke avond voetbal scoren we ook nog eens geld voor ons spaardoel.

1. Klik op de wedstrijd die je graag wil bezoeken
  2. Koop een wedstrijdkaartje
  3. Geniet van een heerlijke avond voetbal
  4. Spaar tegelijkertijd mee voor de SmartGoals

Verenigingsactie
In samenwerking met FC Eindhoven en TOTAL willen we SmartGoals realiseren voor de club! SmartGoals voor leden, door leden. Bij aanschaf van wedstrijdkaarten via deze pagina schenkt FC Eindhoven een kickback-fee naar het doel waar wij voor sparen.

Jeugd (t/m 15)                                    € 5,-, waarvan € 2,- kickback-fee
Jongvolwassenen (16 t/m 20)     € 10,-, waarvan € 3,- kickback-fee
Volwassenen                                       € 13,-, waarvan € 4,- kickback-fee

Doe nu ook mee met de onderstaande Tank & Win actie! Naast dat je kans maakt op gave prijzen voor jezelf scoor je ook gemakkelijk euro's voor de club!

SV Valkenswaard

Tank, Win en Scoor voor je club!

Total

Hoe werkt het?

1. Ga naar een Total tankstation en vraag naar je Total Clubcard.
  2. Activeer de kaart door deze minimaal één keer te laten scannen bij een transactie (aankoop van brandstof en/of shopartikelen).
  3. Doorloop de invulvelden en klik op 'verzenden'.
  4. Ga naar www.total.nl/nieuw-lid-inschrijven.html
  5. Doorloop de invulvelden, selecteer je favoriete club en klik op 'bevestigen'.

PRIJZEN maak elke twee maanden kans op:

- 4x HappyFuel Card t.w.v. € 50,-
- FCE VIP Arrangement