Download nu onze App!

Bestel je favoriete kaarten nu via onze nieuwe App en steun makkelijk en snel jouw club!

Doel

Verenigingsactie In samenwerking met FC Eindhoven en Decathlon willen we nieuw trainingsmateriaal realiseren voor de club! Trainingsmateriaal voor leden, door leden. Bij aanschaf van wedstrijdkaarten via deze pagina schenkt FC Eindhoven een kickback-fee naar het doel ... Lees meer

Campagne

Divers trainingsmateriaal

Verenigingsactie
In samenwerking met FC Eindhoven en Decathlon willen we nieuw trainingsmateriaal realiseren voor de club! Trainingsmateriaal voor leden, door leden. Bij aanschaf van wedstrijdkaarten via deze pagina schenkt FC Eindhoven een kickback-fee naar het doel waar wij voor sparen.

Jeugd (t/m 15)                                    € 4,50, waarvan € 2,- kickback-fee
Jongvolwassenen (16 t/m 20)     € 9,50, waarvan € 3,- kickback-fee
Volwassenen                                       € 12,50, waarvan € 4,- kickback-fee

Hoe werkt het?
Trommel je teamgenoten bij elkaar, koop allemaal een wedstrijdkaartje voor FC Eindhoven en naast een leuke avond voetbal scoren we ook nog eens geld voor ons spaardoel.

1. Klik op de wedstrijd die je graag wil bezoeken
  2. Koop een wedstrijdkaartje